Vad ska gud säga nu?

Huffington post rapporterar att Sarah Palins dotter Bristol och pappan till hennes tre månaders baby, Levi Johnston, har brutit förlovningen och gått skilda vägar.

Ni kanske kommer ihåg hur det hela gick till. Lagom till att Sarah Palin blev John McCains kanditat som vice president uppdagades att hennes dotter var gravid. Eftersom Sarah Palin var emot all form av abort och valdes mycket pga hennes popularitet hos den kristna högern blev det lite problematiskt att hennes dotter nu hade blivit gravid med en man vars syn på äktenskap och religion inte riktigt verkade stämma överens med Sarah Palins världsbild. Levi hade bl a skrivit på sin myspace sida att han aldrig ville ha barn. Från republikanernas sida putsade man snabbt upp en fasad och lovade bröllop fram till sommaren. Skoterraggaren Levi blev över en natt bundis med John McCain och åkte på valturne över landet. Nu har fasaden föga oväntat kraschat och de konservativa religösa hyckleriet står än en gång med byxorna nere. Grattis. Jag antar att det är helvetet nästa för Bristol och hennes dotter nu, det här kommer gud aldrig att förlåta.

Är det inte dags för den kristna högern i USA att vakna upp och låta människor vara människor. Vanliga människor med brister men utan synd. Det blir lite patetiskt när de största agitatorerna för ”kristna värderingar” gång på gång uppdagas med allt möjligt skumt som skulle få vilken liberal som helst att bli röd i ansiktet. Ta Ted Haggard som exempel. Pastor Ted startade en kyrka som sedan växte och idag har över 10 000 medlemmar, han var rådgivare åt George Bush och predikade ofta om kristna värderingar och mot homosexualitet och abort. 2006 uppdagades att han haft sex med flera prostituerade män samtidigt som han missbrukat metamfetamin! Herrejävlar. Jag menar, det var inte direkt så att han tallat lite på grannfrun och ertappats med att sno en påse pistagenötter på Ica. Och under den här tiden när han sysslat med det här har han stått varje söndag och predikat mot homosexualitet. Det går inte ihop, varför gör man så? Någon gång får man hoppas att folk vaknar upp där borta (och även på andra platser på jorden) och inser att vi inte lever på medeltiden längre. Vi har inte samma uppfattningar om moral som man hade för 2000 år sedan, och det är positivt. Eller ni kanske kan visa mig var i bibeln det står att man inte bör syssla med pedofili. Nej just det, bibeln nämner inte det så jag antar att det är fritt fram. Nej, jag tycker vi uppdaterar oss till moral 2009, det känns bättre så.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Politik, Religion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s