Jag litar inte på 82 åriga oskulder

Påven har utalat sig om att kondomer inte är rätt sätt att hindra AIDS, men det känns ju lite galet att påven utalar sig om dessa saker. Vad fan vet han liksom? En snubbe som är 82 bast, förmodligen är oskuld och har spenderat största delen av sitt liv med andra män som förmodligen också är oskulder vet med största säkerhet inte bäst hur sex fungerar. Det blir lite komiskt när påven utalar sig om sex, det är lite som att titta på en treåring som utalar sig om vad man gör i skolan.

Aids är ett problem som inte enbart kan lösas med pengar, som man inte kan komma tillrätta med genom distributionen av kondomer som till och med förvärrar problemet

Hur menar han att det skulle förvärra problemet. I vissa områden är över 40% av befolkningen AIDS-sjuka, hade den siffran varit högre om folk användt kondom? Tillåt mig tvivla.

Påven, tagga ner nu. Bara för att du inte får smaka på livets goda innebär inte det att alla vill eller ska vara som du. Världen blir inte en bättre plats desstå mindre sex folk har.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Religion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s