Förvirrad gubbe försöker hjälpa Påven

Läs det här.

– Om en person lever ett liv i synd, utan mål och mening, använder droger och är vällustig så kommer han en dag att dö av någon sjukdom, och inte kunna räddas av varken kondomer eller mediciner

Orden kommer från Vsevolod Tjaplin som tydligen är en av rysk-ortodoxa kyrkans frontfigurer och nu ger Påven lite förvirrad uppbackning i kondomhistorien han virrade in sig i för några dagar sedan.

Jag har lite nyheter för Tjaplin. Vi kommer alla att dö av sjukdom tillslut om vi inte dör på något annat sätt på vägen.

Utalandet om att mediciner inte kan rädda någon är ju verkligen tragikomiskt. Jag vet inte om den här ortodoxa prällen förstår att anledningen till att medellivslängden ökat de senaste 100 åren inte beror på att folk ber mer. Släpp in de här människorna på 2000-talet nu, gubbarna i konstiga kläder börjar ju faktiskt likna clowner mer för var dag som går.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Religion

2 responses to “Förvirrad gubbe försöker hjälpa Påven

  1. Hanna

    En förhoppning är att påven och hans gäng slutar förstöra arbetet att bekämpa aids och istället lägger sin tid och inflytande på att tex. få bort dödsstraffet…

  2. Ale

    Kyrklig sensmoral, Filippinerna har starka band med påven i vatikanen – där föds det cirka 2 miljoner barn rakt in i slummen varje år. Gäng av barn som stjäl och sniffar lim – så deras hjärnan i kemisk reaktion smälter. Således de inte blir överkörda – ihjälslagna eller får trängas med 30 andra barn sovandes på golvet på de få barnhem som finns. Kan barnhemmen spela en roll? Nej, fundamenta i samhället är att folk inte borde skaffa barn.

    Ska man säga till de fattigai slummen, de som inget har att -”nej, ni ska avhålle er från det enda som är gratis” och får inte använda kondom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s